Monday, June 24, 2013

PS

photo(23)
photo(24)
På sleppfesten min var den eine hånda mi nesten dobbelt så stor som den andre. Eg er allergisk mot mygg. Eg trur ingen la merke til det då eg leste. Heldigvis blei eg ferdig med boka før sommaren, sånn at dei som vil lese kan lese den i teltet på festival, på stranda, på bussen til jobb eller kanskje berre heime i senga. Og om eg er ekstra heldig fins det nokon der ute som vil lese den høgt for kvarandre. Eller på flyet.

11 comments:

Marthe said...

jeg ringte den lokale bokhandleren forrige onsdag og spurte spent om de hadde fått inn i en bok som het parissyndromet. de sa de hadde fått inn en og jeg syklet alt jeg kunne ned til butikken i juniregnet for å kjøpe den. leste den hele den kvelden, i lunsjen på sommerjobben og før fest med rødvin i hånda. den tok meg med til et annet univers, men samtidig til et univers jeg kjente så godt. jeg likte den veldig godt. håper det kommer en til onsdag hvor jeg sykler ned å kjøper en annen bok skrevet av deg.

marie said...

oi, gratulerer så mye! Hva handler boken om?

Regnboge said...

Gratulerer! Den såg skikkeleg fin ut òg, både i bokhylla og i handa. Gler meg til eg får tak i den.

pernille said...

Gleder meg veldig til å lese!

Anonymous said...

Helvete, jeg er helt uten ord. Bestilte Parissyndromet i bokhandelen for en ukes tid siden, og nå har jeg den i hendene. Den er helt nydelig utenpå og jeg får helt vondt i magen og brystet av å lese ordene inni. Du skriver så uendelig godt, og så på nynorsk i tillegg. Denne boka er alt jeg trenger nå.

R said...

Supergrattis med boka, Heidi! Vet ikke hvor, men jeg skal lese den i løpet av sommeren, det er i alle fall sikkert :)

renate said...

hei heidi! jeg ville bare fortelle deg at etter å ha sett dette for en uke siden, sprang jeg innom bokbutikken, kjøpte den, satte meg ned på en benk rett utenfor og begynte å lese. var ferdig etter to dager, og synes den var helt fantastisk! har allerede lånt den bort til bestevenninna mi. gratulerer med en nydelig debutroman!

Anonymous said...

helt ærlig en fantastisk god bok. skal lese den om igjen om litt.

Janne said...

Fantastisk bok! jeg elsket den, og den minnet meg om min egen studietid i utlandet! Takk for en fin bok.

Maiken said...

No er den bestilt. Gler meg til å sitja under varme pledd og drikka kakao medan eg les bok i regnvêret.

Kirsten said...

Hei! Jeg leste boka di på ferie med ei god venninne i sommer. Den var helt perfekt! Takk for at du har skrevet den fineste boka!

Alle bilder på denne bloggen tilhøyrer oss, om ikkje anna er nevnt.

Kval&Actionfilm?