Sunday, December 25, 2011

Eg og den plingplong-musikken min.

IMG_8496
IMG_8527
IMG_8774
IMG_8729
IMG_8747
Første juledag er så fint. Eg brukar berre å lese, gratulere veslebror med dagen, kanskje sjå ein film og sove litt mellom dei aller største slaga av julemat. Her er ei speleliste eg akkurat har begynt på, den skal eg og høyre litt på i dag.

7 comments:

kjersti said...

jeg er på toget hjem fra tolga og tenker og skriver og prøver å finne et nytt bakgrunnsbilde til datamaskinen. fin måte å tilbringe første juledagen på synes jeg, for jeg elsker tog, blir så rolig av det, og håpefull.

forresten. pappa fikk en bok jeg skal kjøpe meg, et svært osloleksikon, og i det leste jeg at sankthanshaugen pleide å være en gravplass for hester, og da ble den ofte kalt for mærrahaugen.

det er rart med oslo, uansett hvor kort tid jeg er borte lengter jeg alltid etter lukta. og følelsen av å gå i gatene. for den er ikke den samme noen andre steder.

god jul. håper du fikk flust med ullsokker. og god jul til alle disse fine folka du henger med, som jeg sånn såvidt har møtt.

Nero Storm said...

Jeg tror du med stort hell kan la deg inspirere av min spilleliste http://open.spotify.com/user/xnerox/playlist/6gYIHd3Z2R3lXJXpsf0QUc for å utvide spillelisten din, evt se på min andre spilleliste som heter hipsterchill!

Anonymous said...

Hei dere!
Jeg har aldri kommentert, men jeg har smilt og blitt så inspirert, gang etter gang. Hver bidige gang for å være eksakt. Det jeg prøver å si er at dere er eiere av en av mine favorittblogger. Med det vil jeg ønske dere riktig god jul og godt nytt år!

Beste hilsen
Thea, Skien

marie said...

Jeg er så glad for alle spillelistene du poster! Fintfintfint.

Anonymous said...

god romjul! takk for spilleliste og jeg håper du fortsatt koser deg.

Anonymous said...

fint. blogg i vei! blogg mer!

Anonymous said...

Hvor er du fra Heidi? Føler at Stord ikke er så langt unna?

Alle bilder på denne bloggen tilhøyrer oss, om ikkje anna er nevnt.

Kval&Actionfilm?