Wednesday, November 16, 2011

Vinter kom å ta meg

IMG_0022
Eg såg nettop ut vinduet og ropte SNØ! til Linn og Caroline, men det viste seg å berre være litt frost på taket. Falsk alarm. Me har heimekontor ved kjøkkenbordet i dag, med mandariner og kaffi. Alle med kvar sin spotify på øyret. Eg høyrer på denne lista. Snart kjem snøen, kanskje i dag.

6 comments:

kjersti said...

opplevde det samme da jeg våknet. så ut av vinduet i liggende tilstand og trodde det var snø på takene, men det var bare frost. snart! jeg har min egen snøliste, den er her, om du vil si hei til den: http://open.spotify.com/user/duskremmerfisken/playlist/4NkXYAxeqV987NjEniOe1L

regndrope said...

rimfrost er så utruleg vakkert. eg vakna til skoddehav, men ut på dagen letta den og alt vart klart og vakkert. fin novemberaugneblink.

Mari said...

snø ❤ frost ❤

B. said...

Du ser ihvertfall uimotståelig vinterklar og fin ut! La oss håpe det blir en mild vinter - jeg har ihvertfall ikke tenkt til å la sykkelen stå i sykkelskuret de neste fem månedene.

Eirin said...

Frosten her i Oslo er helt nydelig. Hjemme er det bare pøsregn hele tiden. Mens her kan jeg stå opp og se ut av leirvinduet og se rett på en frostlagt Husebyskog. liker det

Malin said...

deilig musikk. nydelig og deilig inspirerende blog. takk for at dere gjorde natta/dagen min bedre

Alle bilder på denne bloggen tilhøyrer oss, om ikkje anna er nevnt.

Kval&Actionfilm?