Monday, August 15, 2011

Det Nye

IMG_1285
IMG_1286
Eg har forresten tatt nokre bilder av toopidrettsjentene i Det Nye som er ute no. Og avslørt kvifor eg blei fotograf.

10 comments:

Anna said...

Så gøy! Og fine bilder. Jeg maler fordi jeg ikke er så flink å ta bilder, hihi.

ane said...

Jeg leste Det Nye da jeg var på sommerferie i Kroatia, og ble straks litt stolt da jeg så hvem som hadde tatt bildene! Jeg tenkte: "åå, hun der kjenner jeg!" Men så kom jeg på at du ikke kjenner meg, jeg leser jo bare bloggen deres. Fantastisk gøy uansett! Hihi

tinekatrine said...

å, så gøy, gratulerer!

karina said...

dusfine bilete. fint.

havana f. said...

sitter her med klump i magen over usikkerhet ved studievalg, kanskje enda mer studiested, og lurer på hva du vet om fotoutdanningen ved niss? vet du ikke gikk der selv, men tenkte at du sikkert har hørt litt innad i bransjen. jeg elsker å være tjue, samtidig som det er så ufattelig mange valg og avgjørelser som skal taes. det er ikke bare-bare å være ung og priviligert.

Cathrine said...

hurra

Benedikte said...

moff!! flinke furre:D

<+)))>{ said...

havana f: jeg har gått foto på niss, det er en fabelaktig skole på mange måter, og en litt teit skole på andre. den er direkte KUNSTrelatert, altså samtidskunst, og linja fokuserer mye på å analysere og se på bilder, å øve seg på å gjøre gode komposisjoner og å arbeide med idéer på selvstendig vis. det er nesten ingen teknisk undervisning, annet enn noen få timer med snakk om lukkertid og blenderåpning og rawfiler og litt slikt. vi hadde en fantastisk flott uke der vi fikk lære oss mørkerom, og en uke der vi fokuserte på lysmåling, det var ganske så nyttig, men mange amatørfotografer kan dette fra før. om du vil lære mye teknisk vil jeg egentlig anbefale deg å gjøre det på egenhånd istedet for å betale masse penger og kansje bli skuffet. men skolen er et lite eventyr sånn rent arkitektmessig, den lukter skikkelig godt, lærerne (særlig fotolæreren vi hadde, raymond) er fantastiske og litt spaca, og kantina er magisk. så om du vil kunstfrike litt og har råd, DO IT, men om du vil utvikle deg seriøst teknisk og ser etter virkelige utfordringer og slikt, velg en annen skole. det er kunst og filosofi og kreativitet det går på, ikke direkte hardbarka fotolæreskole.

Heidi said...

havana f: du fekk eit godt svar ovanfor ang. niss! sjølv veit eg ikkje så veldig mykje om den skulen, eg gjekk på fotofagskulen i trondheim, og kan anbefale den på det varmaste, det er ein grundig og teknisk skule og det trur eg alle kreative kaotiske personar som meg har veldig godt av. dog var det sånn at man måtte utforske litt på egenhånd når det gjald det litt meir kunstneriske, for ordet kunst er fy-fy hos rektor der. vil i grunn ikkje anbefale å gjere forhasta valg i utdanning, ta heller eit år i utlandet eller reis litt. då er det lettare å finne ut av deg sjølv og kva du vil. samtidig pleier det du føler for å være det riktige, og eg trur litt på det at kroppen, hjernen og hjertet ditt alltid vil føre deg ut i det som er riktig for deg, nesten litt av seg sjølv.

tom-andré said...

innmari kult, da.

Alle bilder på denne bloggen tilhøyrer oss, om ikkje anna er nevnt.

Kval&Actionfilm?