Tuesday, March 08, 2011

Veckans Babe, kvinnedagen spesial.

Skjermbilde 2011-03-08 kl. 23.50.24
Med tiden lærer man mange å kjenne. Man flytter en plass, blir kjent med noen folk, kanskje driver de med de samme tingene som deg. Så får man nye interesser, blir kjent med nye, noen faller fra, kanskje flytter man igjen og prosessen starter opp på ny. Folk trasker inn og ut over dørterkelen til livet ditt. Slik har det vært for min del i noen år. Men det er det noen som fester seg ekstra godt, noen som krabber inn under huden på deg, som biter seg fast i minnet og som alltid er like fine å møte, selv om året går. Tuva er en slik person. Hun er gående inspirasjon i menneskeformat. Hun er en slik jente som bare med sin ro og tilstedeværesle kan fylle et helt rom.

Fra første stund jeg møtte Tuva ble jeg fascinert over måten hun betraktet ting på, hun kan stoppe opp og se noe fint i noe helt vanlig. Hun ser former fremfor helhet og hun får alltid ting til å virke spennende og inspirerende. Også lager hun ting. Fingrene er som små bekker som sildrer gode ideer, søte tegninger og fine ord ned på papiret. Og alt er så ordentlig, alt er håndarbeide til fingerspissen, slikt blir jeg så utolig inspirert av: Flinke folk som lager fine saker! Nå har hun laget seg en butikk på nettet der hun selger egenproduserte øredobber, alt er så urolig fint gjort. Flott logo er det også. Lady Luck heter butikken og den synes jeg er verdt en titt.
Store, sorte og elegante med flott mønster.
Hva er vel egentlig finere enn å dra frem en flink jente på kvinnedagen? Det fortjener så absolutt å få plass i Veckans Babe- arkivet. Hei Tuva, du er bra og Veckans Babe!
Alle bilder på denne bloggen tilhøyrer oss, om ikkje anna er nevnt.

Kval&Actionfilm?