Monday, March 28, 2011

They're listenening to the weather. He knows how many freckles she's got

IMG_8958
IMG_8960
IMG_8957
IMG_9006

7 comments:

Joachim said...

Jeg har husket å matche klokke og hatt

Anonymous said...

hurra for partyhatter!

Anonymous said...

Er det påkrevd i den uformelle norme-boken at man må ha kjempestor fest når man blir 18? Eller kan man tillate seg å feire med bare de aller aller nærmeste?


Hilsen jente, som er lei av at folk forventer stereotypiske ting av henne (som at man må feire 18-årsdagen med en kjemperølpefest).

ps. I all denne usikkerheten som ungdomstida bringer med seg er det helt utrolig godt å lese deres kunstverk av en blogg. Dere har hjulpet meg mang en gang, tusen tusen takk!

pss. Beklager at jeg spør dere om et slikt utrolig teit spørsmål (bursdagsfeirespørsmålet). Men kanskje dere har noen gode råd... ?

Heidi og Caroline said...

Hei Anonym

Ingen ting er påkrevd, gjør hva du vil. Ta med de du liker best på noe god mat og ja, siden du blir 18 er det vel bare å gønne på med vin.
På min 18års dag ba jeg inn til kake og kaffe, siden det var sesongåpning på tippeligaen ble jeg nødt til å se konkurransen i øynene og løpet for tapt, fredriksad- LSK i sola med venner var min 18årsfeiring (fikk 1liter baileys av kompiser, som jeg tok knekken på helgen etter, har ikke rørt baileys siden).

veronica said...

hurra!

Anonymous said...

karina er så heit!

Anna said...

Åh, jeg har på en måte litt samme problemet som Anonym her over, så det var veldig hyggelig å lese svaret deres. Så fine tilfeldigheter kan være, haha.

Og det var bra gjort å matche partyhatt og klokke.

Alle bilder på denne bloggen tilhøyrer oss, om ikkje anna er nevnt.

Kval&Actionfilm?