Monday, February 14, 2011

Min finaste kopp (St. Valentin spesial)

Bilde 624
Dette er min finaste kopp. På den er det bilde av mi venninne og ekskjærasten hennar. Eg arva koppen frå henne etter at det blei slutt mellom dei. Den lyser som ei lita sol kvar gong eg åpner kjøkkenskapet, og eg drikk roibos-te frå den kvar einaste dag mens eg sit i vinduskarmen og tenker over kor vakkert livet er.

6 comments:

Anonymous said...

hvordan kan koppen lyse som en sol og få deg til å tenke på hvor vakkert livet er, når den egentlig symboliserer brudd mellom din venninne og eksen? tror du ikke venninnen din blir litt lei seg hvis hun hadde sett det? har du ikke en annen kopp som er mer din "favoritt" enn denne?

Prinsesse Lea said...

Anonymous: Hvis venninnen hadde følt det sånn, hadde hun vel heller knust koppen enn å gi den bort som arvegods? Jeg fikk litt ekstra tro på livet da jeg leste dette innlegget dagen etter å ha vært på middag hos min eksforlovede og hans nye forlovede... (Med min nye samboer.) Bare fordi livet tar nye vendinger, betyr det ikke at alt som er fint forsvinner. Jeg liker det.

Kval&Actionfilm said...

hei anonym!

alt i dette innlegget er ironisk.

Joachim said...

Hahahahaha! Robios-te i vinduskarmen du liksom, di gamle grisemor!

Prinsesse Lea said...

Haha, det sier vel litt om meg som helt fint synes det kunne vært på ordentlig :-D

sigrid agnethe said...

hahahahaha! den koppen! fy fasan for ein kopp. glad han er i gode hender. og ps, anonym, nei, heidi fikk koppen, og det går heilt fint!

Alle bilder på denne bloggen tilhøyrer oss, om ikkje anna er nevnt.

Kval&Actionfilm?