Sunday, January 23, 2011

♥Trondheim ♥

IMG_7107
"Trondheim får fram det verste i meg."

Me er på charterferie i Trondheim me. Byen der alt starta.

8 comments:

Guro said...

åå, eg har lyst til å flytte til trondheim!

karina said...

trondheim fekk fram noko av det beste i meg. lange joggeturar i gatar eg ikkje anar namnet på, kinobesøk der nokon trudde eg var kidnappa, utstillingar der alt er berre sært men eg ser tankane bak kunsten og middagbesøk heime hjå menneske du faktisk kan betale flybilletar for berre for at du skal kunne sjå dei att.

Ingrid said...

trondheim, alt starter i trondheim. men jeg tror ikke alt slutter der, så jeg skal gjøre som dere og flytte sørover til sommeren. til tross for all hjertevarmen i trøndelag er slapset og kulda så innmari in-yer-face.

kan dere forresten skrive eller visualisere noe om feminisme? hvis det er noe som opptar dere. jeg diskuterte med kameratene mine i går, og blodet bruser over. egentlig tror jeg bare de føler seg truet og er redde for å utfordre den rådende ordningen i samfundet. jeg fant i alle fall meg selv som feminist.

glenyogwerner said...
This comment has been removed by the author.
Guro said...

herremingud. hvor lenge er dere her? jeg MÅ møte dere tilfeldig på fest og bli deres nye trøndervenn. plis. takk. hade.

Mia said...

Fy, så dårlig dere er til å blogge! (for tida) Ikke det at jeg har noe jeg skulle ha sagt, kjenner dere ikke eller noe.. men er jo underholdende og fint med oppdateringer da! Konstruktiv kritikk her, altså! Kjærleik!

idun said...

Lyset er nydelig på bakklandet just nu, løp ut og ta bilder!

Sexy Sadie said...

Forstår deg godt.
Egentlig burde jeg elske Trondheim siden jeg er en trønder, men byen er bare teit. Folk som bor der oppfører seg som om det er en storby man er i, noe som ikke helt er jmf med at det blir skuddpremie på en på Nordre hvis man kler seg litt aparte og ikke følger moten.

Alle bilder på denne bloggen tilhøyrer oss, om ikkje anna er nevnt.

Kval&Actionfilm?