Saturday, January 29, 2011

So tell me, what is a beautiful young American ping-pong player doing here, mingling among the British upper class?

gif animator

6 comments:

Rebecca said...

Vilken underbar blogg! Blev så glad när jag hittade hit!

Anonymous said...

Dere virker nesten så nære som søstre er :) Hvor lenge har dere kjent hverandre?

Kval&Actionfilm said...

Me har kjent kvarandre i litt over fem år, og budd ilag i litt over tre av dei. Man blir ganske nær av å bu ilag så lenge, og så har me veldig mange felles interesser og meiningar. Avogtil kjennes Caroline litt ut som ein tvilling, berre at ho er tjue centimeter lavare enn meg. Kanskje to-egga tvillingar då.

Anonymous said...

Hei kval, hei actionfilm, hei Heidi og hei Caroline.

Dere er så fine. Tvers igjennom ser det ut til, og veldig fine venner. Jeg vet dere ikke er en klara klok nettside der usikre ungdommer kan få dumme svar på rare spørsmål, men dere virker hakket bedre og jeg har et litt sånn smårart spørsmål.

Jeg møtte en gutt ute på lørdag. Han var nydelig fin med en haug gode kvaliteter. Jeg ble med han hjem og selv om ingen av oss var SÅ fulle, så funket det ganske dårlig seksuelt, så det ble bittelitt kleint. I ettertid har jeg tenkt at det egentlig var ei himla fin natt, selv om vi ikke fikk det vi ville. Ah, jeg vet ikke helt hvor jeg vil, men la oss si det sånn: jeg ble med han hjem fordi han var heit, når jeg gikk fikk jeg mange kyss og klemmer, men ingen av oss spurte om telefonnummer, jeg trodde ikke jeg hadde lyst til å se han igjen, siden ja, nettopp, og han hadde det garantert på samme måten.

Hva ville dere gjort? Jeg er på vei til å bli håpløst kynisk, og miste troa på å finne noen som er verdt alt slitet.

Heidi og Caroline said...

Hei Anonym.

Som ikke sus-lege, ikke-mona&mikkel journalist, men som kvinne i 2011 svarer jeg. Ta det som det er, eller med en klype salt. Alt etter som.
Om han er verdt eventuelt slit er vanskelig å si, det må du nesten avgjøre selv, men om det var god stemning til tross for det kleine så er vel det et godt utgangspunkt? Kyss og klem er jo alltid fint og siden du fikk dette dagen etter kan det jo ikke ha vært så ille. Om du vet hva han heter kan du jo google etter nr og be han ut på en kaffe eller en øl. Eller du kan vende tilbake til plassen du møtte han på i helga, så kanskje dere møtes der og finner ut at dere må ta opp tråden fra sist, prøve på nytt. Eller så kan du bare spionere på han i et halvtår, bak høye aviser med utklippede kikkehull. Notere ned alt han foretar seg, hvem han henger med, hvor han vanker, hva han spiser, hvor ofte han kjøper dopapir osv. For å finne ut om han kommer til å bli verdt strevet. (Om du velger det siste forslaget kan du finne mye inspirasjon i Espen Linds "baby you´re so cool".) Eller du kan tenke som så: heite gutter er dårlig i senga fordi de ikke behøver å jobbe for det. Og vil du i så fall være med en slik type?

kynisme og håpløshet er så 2010, i 2011 er det tiltak og pågangsmot som gjelder. Lykke til!

Anonymous said...

Ik, dere reddet dagen min veldig med svaret deres. Tusen hjertelig takk, og håper dere har en skikkelig bra dag.

Alle bilder på denne bloggen tilhøyrer oss, om ikkje anna er nevnt.

Kval&Actionfilm?